Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Γελοιότητες από τα blogs της Δημοκρατικής Συμμαχίας




Πανηγυρίζουν στην Δημοκρατική Συμμαχία σύμφωνα με κάποια blogs για την αφίσα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σχετικά με το χθεσινό event στο club Dejavu.
Ξεχνάνε ότι ακόμα και μέσα στο «σπίτι τους» όπως θέλουν να χαρακτηρίζουν τα Χανιά δεν έχει οργανωθεί η νεολαία της ΔΗ.ΣΥ(όπως και σε ολόκληρη την Κρήτη) την στιγμή που η ΟΝΝΕΔ αποτελεί κινητήριος δύναμη για την Νέα Δημοκρατία πραγματοποιώντας εδώ και έξι μήνες πολλές και πετυχημένες ενέργειες.
Και πώς να μην είναι περήφανος κάθε Νεοδημοκράτης όταν βλέπει ότι η γαλάζια νεολαία κατάφερε να ξεφύγει από την σήψη και την μιζέρια των περασμένων ετών όταν ελεγχόταν από τα στρατιωτάκια της κ. Μπακογιάννη.
Η μόνη τους δουλειά ήταν να μοιράζουν τα κουπόνια τους στα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας και να σταυρώνουν κανένα ψηφοδέλτιο των υποψήφιων που απολάμβαναν την εύνοια του συστήματος της πάλαι ποτέ ισχυρής πολιτικά πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ!!
Καμία σχέση με την νεολαία του σήμερα.
Δράσεις και κινήσεις που αγκαλιάζει η κοινωνία των Χανίων και κάνει τους νέους να σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή τους στην πολιτική.
Ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη δεν αποτελεί φερέφωνο κανενός πολιτευτή.
Όσο αφορά το Πολυτεχνείο και το ΤΕΙ Χανίων δεν υπάρχει ίχνος από υποψίας για δημιουργία φοιτητικής παράταξης από πλευράς ΔΗ.ΣΥ. την στιγμή που η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μετράει εκατοντάδες μέλη και μηδέν αποχωρήσεις παρά της προσπάθειες διάσπασης.
Όσο αφορά την αφίσα του party η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενέργησε γρήγορα και υπεύθυνα αποσύροντας την αφίσα και την επίσημη υποστήριξη απαλλάσσοντας παράλληλα από τα καθήκοντα του τον υπεύθυνο διαφήμισης(και όχι τον Γραμματέα της ΔΑΠ όπως παρερμηνεύτηκε) ενώ τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει και συγνώμη σε όσους ένιωσαν «άβολα» με την προώθηση του συγκεκριμένου event.
Η αλήθεια είναι ότι το Dejavu βούλιαξε από κόσμο και οι περισσότεροι είχαν την απορία για το ποιος κρύβεται πίσω από την διάσταση που πήρε το θέμα.Σε καμία περίπτωση δεν συνέβησαν όσα προέβλεψαν κάποιες Κασσάνδρες και εκτέθηκαν στα μάτια των νέων της παράταξης και όχι μόνο.
΄Οσο για την ΔΗ.ΣΥ (η μήπως Δύ.ση) αντί να πανηγυρίζουν για ένα επικοινωνιακό λάθος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  ας κοιτάξουν να συμμαζέψουν τα ποσοστά του 2,2% και 2,5% των δημοσκοπήσεων που ανταγωνίζονται αυτά της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων.
Αλήθεια με βάση την στελέχωση του κινήματος στα Χανιά(ο Θεός να το κάνει κίνημα) ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να είναι κοντά στα 60 με 65….
Αποτύχατε κύριοι και κυρίες…Η διάσπαση της ιστορικής παράταξης απέτυχε…
Υ.Γ 1:Τα χαιρετίσματα μας στον κ.Κιλτίδη!!
Υ.Γ.2:Σύντομα τα αποκαλυπτήρια της νεολαίας του Jeffry!!

9 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΝΝΕΔ ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΛΗΜΑΤΣΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ?????
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΑΜΑΡΑ……ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ…. ΧΑΧΑΧΑ
    ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΑ PARTY’S ΟΡΓΙΩΝ ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ….ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai ntropi na eisai xaniwtis kai na eisai me tin bakogianni...
    thewrei ta xania spitaki tis, den endiaferthike pote gia ta xania, ekmetaleutike tin agapi twn xaniwtwn ston patera tis (pou akoma einai stin ND opws kai o aderfos tis)...
    afinei ton augenaki na kanei party stin kriti kai na pigainei mexri kai to efeteio, to teleutaio kastro, sto irakleio...

    ta pososta sas einai pio katw kai apo to statistiko lathos...

    10 eiste kai den milate metaksy sas...
    o vourvaxis me poio blog einai? :P
    milaei me ton markogiannaki?
    alitheuei oti o nikiforakis kai o markogiannakis exoun thesi veto gia to poios einai o no1 sta xania...???
    o k. kelaidis diakosmitiko stoixeio paramenei...

    oso gia tin neolaia tis di.si.???
    poios einai proedros? xaxaxaxa

    NAI, EXOYME TO SYNDROMO TOY SAMARA... DEN FOVOMASTE TPT KYRIES MOU... VAZOYME MPROSTA TO SYMFERON TIS ELLADAS KAI OXI TIS "KYRIAS" BAKOGIANNI KAI PERNAME TO MINIMA TIS ELPIDAS PANTOU...

    aaa, na min ksexasw....
    mi xamogelate... DE VREXEI.. SAS FTYNOUN....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά αυτά που γράφεις τα καταλαβαίνεις ή σας τα έχουν στείλει από τα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ και απλά τα παπαγαλίζεις? Μιλάς για την απομάκρυνση από τη «σήψη και την μιζέρια των περασμένων ετών». Αυτή η μιζέρια στη χειρότερη φάση της ήταν στο 33,48% και οι τωρινές δημοσκοπήσεις έχουν την ΠΟΛΑΝ, συγνώμη τη ΝΔ ήθελα να πω, στο 19,8% (Metron analysis).

    Λες ακόμα ότι η νεολαία Χανίων της ΝΔ είναι «Ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη δεν αποτελεί φερέφωνο κανενός πολιτευτή». Αλήθεια? Κάτσε να στα εξηγήσω αργά και καθαρά μήπως τα καταλάβεις. Νεολαία που χρηματοδοτείται και καθοδηγείται από την κεντρική διοίκηση της ΟΝΕΔ και της ΝΔ δεν είναι ανεξάρτητη. Νεολαία που λογοδοτεί σε πολιτευτές και στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κο Παπαμιμίκο και από εκείνους παίρνει τις κατευθυντήριες γραμμές τις δεν είναι ακηδεμόνευτη –για την ακρίβεια έχει παραπάνω από έναν κηδεμόνα-. Νεολαία που μοναδικό εκπρόσωπο και θέλοντας και μη εκείνον στηρίζει και υποστηρίζει έχει τον κο Βολουδάκη, έναν αποτυχημένο πολιτευτή που μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο για τις αφίσες έτρεχε να κρυφτεί και να δικαιολογηθεί αντί να υποστηρίξει τη νεολαία σας ΕΙΝΑΙ φερέφωνό του.


    Φοιτητική νεολαία στη Δημοκρατική Συμμαχία δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει για να μην δημιουργηθούν φερέλπιδες νταβαντζήδες (ειδικά στα Χανιά δείξατε ότι σας αρέσει το επάγγελμα αν κρίνω από το θέμα του πάρτυ σας) και ομάδες εξουσίας μέσα στο κίνημα. Η νεολαία όμως του κινήματός μας (η οποία δεν διαχωρίζεται από την κεντρική βάση) υπάρχει και αυτό σας τρομάζει. Σας τρομάζει γιατί όταν εσείς μαζεύετε με το ζόρι 200 άτομα με ταυτόχρονη(!) κινητοποίηση ΝΔ, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η Δημοκρατική Συμμαχία μαζεύει πάνω από 2500 άτομα! Και μην μου πεις για τον κόσμο που μαζεύεται όταν κάνετε πάρτυ στα μεσάνυχτα ή οπουδήποτε αλλού γιατί ήμουν κι εγώ φοιτητής και ξέρω πώς είναι και πόσο εύκολα έρχεται κόσμος στα μπουζούκια και στα clubs… άλλο η διασκέδαση και άλλο η ιδεολογία.

    Και επειδή και στο τέλος μιλάς για ποσοστά να σου θυμίσω ότι το ποσοστό που πήρε η ΠΟΛΑΝ στις εθνικές εκλογές του 1996 ήταν 2,94% (κάτω του ορίου) και στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 1999 ήταν 2,3% (πάλι κάτω του ορίου). Και όπως όλα δείχνουν στα ίδια ποσοστά θα κατρακυλήσουν και τα ποσοστά της ΝΔ υπό την προεδρία του Σαμαρά ο οποίος δεν είχε καν την αξιοπρέπεια πρώτα να διαλύσει την ΠΟΛΑΝ και μετά να στηρίξει τη ΝΔ στις εκλογές του 2000

    Η «διάσπαση της ιστορικής παράταξης» δεν απέτυχε. Απλά δεν είναι η Δημοκρατική Συμμαχία που το έκανε αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Για δεύτερη φορά…

    Υ.Γ. Χαιρετίσματα στον Φαήλο και τον Μιχελάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι επιχείρημα κατά του Α. Σαμαρά η δημιουργία άλλου κόμματος. Μια ικανή ηγεσία και μια ικανή κυβέρνηση δε φοβάται κανέναν "αποστάτη", κανέναν "καιροσκόπο". Όταν όμως οι ασκούμενες πολιτικές παρεκκλίνουν από πάγιες αρχές και αξίες, ο "αποστάτης" στην πραγματικότητα είναι ένας γνήσιος ιδεολόγος, ο δήθεν καιροσκοπισμός πολιτική υπευθυνότητα και η δήθεν προδοσία πολιτικό ήθος! Το γεγονός ότι ο Κων/νος Μητσοτάκης συνετρίβη το 1993 όταν τέθηκε η ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ενώπιον του λαού είναι πηγή όχι στείρας και ρηχής καφενειακής συνωμοσιολογίας, αλλά αξιόλογων πολιτικών συμπερασμάτων. Ακόμα περισσότερο αν συγκριθεί με το γεγονός ότι ο Κ. Καραμανλής το 2007 κέρδισε παρά τη δυναμική αποστασία Καρατζαφέρη, ενώ πριν λίγο καιρό που γνώρισε μια βαριά ήττα, γι αυτήν δεν ευθύνεται ο Λα.Ο.Σ., και αυτό αποκρυσταλλώθηκε με την καταμέτρηση των διαρροών και της αποχής. Προδότης λοιπόν δεν είναι το πρόβατο που όταν είδε το λύκο στο μαντρί έφυγε, αλλά ο βοσκός που άφησε το λύκο να μπει στο μαντρί και μετά αναρωτιόταν γιατί έμεινε στο δρόμο. Ο Σαμαράς δεν άφησε ποτέ τη ΝΔ, άφησε μια συγκεκριμένη ηγεσία που παραβίαζε τις αρχές και της αξίες της μεγάλης παράταξης του Εθνάρχη. Γι αυτό και επί Καραμανλή επέστρεψε, αρχικά στηρίζοντας το 2000 και ως εκ νέου υποψήφιος το 2004. Συνεπώς πού είναι η προδοσία? Για τις αρχές της ΝΔ μιλάμε που άλλοι τις "βίασαν" παραμένοντας μέσα, ενώ άλλοι τις υπηρετούσαν απ' έξω...

    Είναι λοιπόν άκρως λαϊκιστικό και εντελώς ατεκμηρίωτο πολιτικά το επιχείρημα περί προδοσίας. Ας δίνουμε βαρύτητα στο "γιατί" κάθε γεγονότος και ας προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πολιτικά.

    Η πολιτική δεν είναι γήπεδο όπου οπαδικά θέλεις να βλέπεις την ομάδα σου να κερδίζει με κάθε τρόπο... Στην πολιτική το γκολ πρέπει να μπαίνει με ένα συγκεκριμένο τρόπο και υπό κάποιους όρους, ειδάλλως καταντά και αυτή "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" πρωτάθλημα, με το αποτελεσμα να εξαρτάται από το διαιτητή και τον -σπάνια Έλληνα- σκόρερ να "αγωνίζεται" με μόνο κριτήριο την αμοιβή του...

    Ένας παλιός αγωνιστής της Παράταξης λέει πως η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, εννοώντας ότι το "εφικτό" συχνά καθορίζεται από άλλους. Η πολιτική είναι το κυνήγι του επιθυμητού, που ορίζεται από τη βάση της κοινωνίας, χωρίς συμβιβασμούς και εξαρτήσεις, χωρίς εντολοδόχους πολιτικούς! Με Κυβερνήτες και όχι Κυβερνώντες!

    Ως προς όλα αυτά λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αγγίξει καθοριστικά τα ανακλαστικά του μέσου ΝΔτη, αλλά ακόμα περισσότερο των νέων. Ο ειλικρινής, συγκεκριμένος και ιδεολογικά σαφής λόγος του, οι πάγιες και αταλάντευτες θέσεις που ανέκαθεν υπήρξαν πυξίδα της πολιτικής του δράσης και ουδέποτε υπερκαλύφθηκαν από προσωπικές φιλοδοξίες, είναι το ζητούμενο που έχει εκλείψει επικίνδυνα από την πολιτική ζωή. Εκφράζει την ανεξάρτητη φωνή της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων η οποία όμως έχει φιμωθεί, έχει υποταχθεί σε πάγιες αντιλήψεις και έχει μπει στο φαύλο κύκλο της πεποίθησης ότι όλα είναι δεδομένα και τίποτα δεν αλλάζει, στο φαύλο κύκλο της ψευδαίσθησης ότι η πολιτική είναι μια υπόθεση χρωμάτων και όχι ουσίας...

    Η κ.Μπακογιάννη μπορεί να έχει περισότερα επικοινωνικά ερείσματα στο "μεσαίο" χώρο (που ωστόσο μέχρι στιγμής δεν αποτυπώνονται πουθενά) όμως μια ΝΔ Μπακογιάννη με ένα ΠΑΣΟΚ ΓΑΠ δε διαφέρουν σε τίποτα. Όπως και μια Καραμανλική ΝΔ με ένα Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ θα ήταν επίσης πολύ κοντά. Είναι εντελώς οπαδική η διαφορά και κατά συνέπεια άνευ νοήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρείς ότι ο Σαμαράς είναι γνήσιος ιδεολόγος, πολιτικά υπεύθυνος και πολιτικά ηθικός.
    Σαφή ιδεολογία δεν έχει. Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε φιλελεύθερες απόψεις και ακροδεξιές ιδέες. Πολιτικά υπεύθυνος και ηθικός επίσης δεν είναι. Να σου θυμίσω ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (μέλος του οποίου είναι η ΝΔ) εγκαινίασε μια άτυπη διεθνική ομάδα «Φίλοι της Μακεδονίας» που δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κανείς εκπρόσωπος της ΝΔ δεν μίλησε. Ούτε ο πρόεδρός της, Αντώνης Σαμαράς, ούτε κάποιος από τους ευρωβουλευτές της. Ο Σαμαράς ο οποίος το 93 διαφώνησε με την τότε πολιτική πού είναι τώρα? Πού είναι οι (τζάμπα μάγκας) «αδιαλλαξίες» για το όνομα της Γιουγκοσλαβικής «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»?
    Τι άλλαξε από τότε που έριξε την κυβέρνηση του δικού του κόμματος με αιτία (έτσι παρουσιάστηκε αλλά τελικά μάλλον αφορμή ήταν) την ονομασία των Σκοπίων?

    Λες ακόμα ότι ο Σαμαράς «έχει αγγίξει καθοριστικά τα ανακλαστικά του μέσου ΝΔτη, αλλά ακόμα περισσότερο των νέων». Αυτό πού ακριβώς το βασίζεις? Γιατί τα ποσοστά της ΝΔ από την στιγμή που ανέλαβε την προεδρία ο Σαμαράς συνεχώς πέφτουν. Άτομα αποχωρούν από το κόμμα που αγάπησαν, πίστεψαν και στήριξαν γιατί βλέπουν ότι έχει αλλάξει χαρακτήρα. Δεν πιστεύω (και φαντάζομαι ούτε κι εσύ) ότι όλοι όσοι αποχώρησαν το έκαναν μόνο και μόνο επειδή βγήκε ο Σαμαράς (ή επειδή δεν βγήκε η Μπακογιάννη). Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι η ΝΔ άλλαξε πρόσωπο. Μάλιστα, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, ο ίδιος ο Σαμαράς είχε κάνει βασικό σύνθημά του το περιβόητο «σφουγγάρι», το οποίο βέβαια δεν χρησιμοποίησε για να σβήσει λάθη του παρελθόντος αλλά για να «σβήσει» όσους διαφωνούν μαζί του… αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

    Μίλησες επίσης για τον λόγο του Σαμαρά. Τον χαρακτήρισες συγκεκριμένο και ιδεολογικά σαφή. Καμία πρόταση για το πώς σκοπεύει η ΝΔ να διαχειριστεί το χρέος, καμία πρόταση για την έξοδο από την κρίση. Αοριστολογίες και αισιόδοξες προβλέψεις για το ότι η ΝΔ μπορεί να το κάνει. Αλλά χωρίς να πει τον τρόπο. Χωρίς να αποκαλύψει την «μαγική συνταγή». Είναι αυτό σοβαρή πολιτική? Είναι αυτό πρόσωπο ενός κόμματος που βρίσκεται δεύτερο στην ιεραρχία? Είναι αυτό πυξίδα πολιτικής δράσης? Η ταύτιση με την Kinder έκπληξη? «Άμα την αγοράσεις θα μάθεις τι κρύβει…». Όπως επίσης προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς «πάγιες και αταλάντευτες θέσεις». Γιατί οι θέσεις που μου έρχονται στο μυαλό, πέρα από την ονομασία των Σκοπίων που ανέφερα παραπάνω, είναι η πολιτική για το μνημόνιο που εντός Ελλάδας το απορρίπτει κατηγορηματικά ενώ στην Ευρώπη ευρωβουλευτές του επιχειρηματολογούν και ψηφίζουν συνεχώς υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της ανάμειξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα οικονομικά της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλος επειδή αναφέρθηκες ότι οι θέσεις του ουδέποτε υπερκαλύφθηκαν από προσωπικές φιλοδοξίες να σου αναφέρω ότι σύμφωνα με άρθρο των wikileaks ο Σαμαράς ήταν αυτός που χωρίς να έχει τότε κανένα απολύτως θεσμικό ρόλο (Υπουργός έγινε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2009), συναντιόταν τακτικότατα με επιφανείς αμερικανικούς παράγοντες, με το στρατιωτικό ακόλουθο και πολιτικούς συμβούλους της αμερικάνικης πρεσβείας, κ.ά., προκειμένου να παράσχει τα... «διαπιστευτήριά» του στον «θείο Sam» και τις διαβεβαιώσεις του ότι ήταν αντίθετος με την ελληνορωσική προσέγγιση. Ο Σαμαράς υποσχόταν στους Αμερικανούς, ότι θα κάνει «ότι περνάει από το χέρι του και θα μιλήσει σε αυτούς που πρέπει (;!), για να καταστήσει σαφές, ότι η επίσκεψη των Ρώσων για τα τεθωρακισμένα δεν θα ήταν καλή»!...! Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν κινείτο εκτός κυβερνητικής γραμμής, και διαβεβαίωνε τους Αμερικανούς ότι θα πράξει τα δέοντα, για να σταματήσει την ελληνορωσική προσέγγιση...

    αυτά τότε… γιατί τώρα σε μια επίθεση στο ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς είπε «η Νέα Δημοκρατία σας παρέδωσε στρατηγικό άνοιγμα με τη Ρωσία. Εσείς το ξεχάσατε. Παγώσατε αγωγούς. Παγώσατε Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Η Ρωσία δεν είναι πια «εχθρός» της Δύσης. Είναι «εταίρος» της Δύσης. Συμφέρον δικό μας, είναι να συνεχιστεί και να βαθύνει η συνεργασία Δύσης-Ρωσίας. Και να πάρει χαρακτηριστικά στρατηγικής σύγκλισης»

    έχω μπερδευτεί… τελικά είναι υπέρ ή κατά της συνεργασίας με τη Ρωσία?

    Βλέπεις λοιπόν ότι όσα λες για τον Σαμαρά δεν ισχύουν. Δεν με νοιάζει αν τον λένε ή όχι προδότη. Ούτε καν αν είναι ή όχι. Αλλά με νοιάζει αν είναι ή όχι ψεύτης… αν είναι ή όχι διπρόσωπος… αν είναι ή όχι συμφεροντολόγος… και απάντηση σε αυτά παίρνει όποιος διαβάσει τα παραπάνω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://defrejus.blogspot.com/2011/04/blog-post_6345.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. apantisi sto parapanw link tou DeFreJus:

    kat' arxas euxaristw gia ton xaraktirismo "«επωνύμου» ΟΝΝΕΔίτη" ;)

    kata deuteron exw prosopo kai den fovamai na pw tin gnwmi mou kyrie/a DeFreJus. to sxolio den itan diko mou an kai symfwnw se megalo meros tou sxoliou opote tha mporouse na einai kai diko mou, alla exw mathei na foraw pantelonia kai na lew tin apopsi mou eponyma...

    mallon kapoious tous peirazei polu pou enas «επώνυμος» ΟΝΝΕΔίτης «Χανιώτης» εκ Κατερίνης enose kai anevase se ena xrono 47% tin DAP-NDFK POLUTEXNEIOU KRITIS, otan ta dorakia kanan tin ANAF epeidi den mporouse i kyria bakogianni na elenksei tin DAP.

    kai mallon peirazei akomi pio polu pou ftiaksame mazi me ton marko, ton aggelo, ton themi, kai polla akoma paidia apo to tei kai apo to polutexneio mia megali parea kai mia ONNED pou oloi milane me ta kalutera logia...
    i ONNED XANIWN den thimizei se tipota tin proigoumeni onned pou itan mia apli sfragida pou den eidame kai pote...

    kathiste loipon sta grafeia sas, ekei pou mathate, giati den sas vlepoume kai pouthena, grapste psematakia kai zilies se kana blog kai krateiste tis sfragides sas kai valte tes ekei pou kserete... (sta xartia, ypografes gia synedrous ennow... gia na min pareksigithw...)

    "eponymos" proedros ONNED XANIWN
    Aris Meliopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα ηθελα πολυ να μαθω την ταυτοτητα του/της DeFreJus (εχω γυναικα για να μην αγχωνεται επειδη καπου διαβασα καποιες φοβιες του περι αυτου). διακρινω μεγαλο αγχος για τη ΝΔ την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ απο οπου απο οτι καταλαβα εχει φυγει για να παει στη μεγαλη πολιτικο ντορα. επειδη βλεπω και ενα μεγαλο του κολιμα για το ποιος ειναι απο τα χανια να του πω οτι εγω δεν ειμαι στην καταγωγη χανιωτης αλλα μετα απο καποια χρονια διαμονης εκει εχω γινει στην ψυχη πιο πολυ χανιωτης.και παμε και σε κατι ακομη επειδη διακρινω σε αυτον ανησυχια για την καθοδηγηση της ΟΝΝΕΔ ευχομαι να μην ειναι απο αυτους που:

    καποτε παρακαλουσαν τους ΔΑΠΙΤΕΣ να πανε σε εκδηλωσεις σε σχολεια(οπου ηταν μαθητης) προς τιμην του επιτιμου, για να φαινεται πολυς κοσμος μιας που ΟΝΝΕΔ δεν....

    καποτε σε εκδηλωση προς τιμην του Καραμανλη σε κεντρο στα χανια(νυν Αστρα) τον αφησαν χωρις τραπεζι και καρεκλα ενω η αθωα ντορα κατα λαθος ηρθε λιγο μετα τον καραμανλη και της ειχαν κανανικα θεση

    καποτε οταν εγινε προσπαθεια να δημιουργηθει η ΟΝΝΕΔ χανιων η οποια ηταν εξαφανισμενη και υπηρχε μονο στα χαρτια (για τα συνεδρια βεβαια παντα καποιος πηγαινε ως δια μαγιας) αρχισαν καποια ανωνυμα τηλεφωνα με απειλες για ξυλοδαρμους και διωγμους απο τα χανια απο μπραβους κ.α. και στο τελος ξαφνικα εμφανιστικε ΟΝΝΕΔ ΧΑΝΙΩΝ με πρωτεργατη φοιτητη του Π.Κ. απο το Ηρακλειο και στενο συνεργατη τοτε του κου Νικηφορακη (δεξι χερι ξερεις ποιου ε;)

    Αν θελεις και αλλα τετοια υπαρχουν πολλα.

    Υ.Γ.1 επειδη μπηκα λιγο στο blog σου παρατηρησα μια επιθεση για φιλοαμερικανισμο προς τη ΝΔ και το Σαμαρα, πιστευω οτι αυτο εχει πολυ γελιο να το λες εσυ που εισαι υπερμαχος της πιο φιλοαμερικανου πολιτικου της ντορας(συναγωνιζεται τον ΓΑΠ ισως) της οποιας οι αποφασεις (και υπογειως) ως ΥΠΕΞ ειναι νωπες...
    Υ.Γ.2 αν εχω μερικα ορθογραφικα λαθη συγνωμη ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή